Bootcoördinator (Makkum)

Over De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw realiseert luxe jachtinterieurs op maat. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap, innovatieve productengineering en betrouwbare levertijden. In Moordrecht worden door engineers en tekenaars de ontwerpen gemaakt. De inkopers zorgen ervoor dat topkwaliteit materiaal beschikbaar is waarna alle onderdelen van de interieurs worden geproduceerd. Op de werven waar de jachten liggen worden vervolgens alle onderdelen ingebouwd en worden de tekeningen werkelijkheid.

 

EEN BIJZONDERE GESCHIEDENIS

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten. In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Koninklijke De Vries Scheepsbouw Groep.

De functie

Ben jij een gedreven coördinator met ervaring in én passie voor jachtinterieurs? Werk je graag in een team van specialisten aan bijzondere projecten?

Als Bootcoördinator stuur je alle activiteiten aan boord aan, zodat op een efficiënte wijze meubels en interieur geplaatst dan wel ingebouwd worden, zowel organisatorisch als administratief. Aan het begin van het traject maak je samen met de projectleider, planner en engineer de planning voor het inbouwen van het interieur. Op locatie stuur je daarna alle meubelmakers aan die het gemaakte interieur met zeer grote precizie plaatsen. Het realiseren van de hoogst mogelijke kwaliteit is de uitdaging.

Je bent een zichtbaar aanspreekpunt op de werf, geeft antwoord op vragen en analyseert en lost eventuele problemen adequaat op. Daarnaast geef leiding aan de teamleiders en indirect aan de medewerkers en zorg je voor een actuele planning en administratie.

Profiel

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt over een HBO werk- en denkniveau en 7 jaar werkervaring, bij voorkeur in een leidinggevende functie in de luxe jachtbouw. Je hebt ruime ervaring in het coördineren van werkzaamheden en eerder een leidinggevende functie gehad. Je bent pro-actief, hebt ruime communicatieve vaardigheden en oog voor detail. In het begeleiden van collega’s geeft je opbouwende feedback en zorg je voor een sterk team.

Wij zoeken een bootcoördinator die zich richt op het afgesproken resultaat ook bij eventuele tegenslagen. Je bent in staat om de fijne balans te vinden tussen de belangen en behoeften van de klant en het bedrijf. Wij verwachten dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst.

Je standplaats is Makkum en je komt geregeld in Moordrecht voor overleg.

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. Vervolgstappen in je carrière kun je bij de Klerk ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Extra informatie

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar hrm@dkb.nl.

 

Directe sollicitaties hebben de voorkeur boven voorstellen van bureaus.

Complete vacatureoverzicht

Geïnteresseerd in deze vacature?