Calculator (fulltime)

De functie

De Calculator is een belangrijke spil binnen het projectteam. Op basis van projectinformatie, verkregen urencalculatie en materiaalkosten bereken je de kostprijs van een nieuw project of refit. Hiermee biedt je financieel inzicht van werkoopprijs tot nacalcualtie . Je analyseert, vergelijkt, combineert en toetst de gegevens om werk aan te nemen of juist uit te besteden. Daarnaast bepaal je mede de standaarden en leg je deze vast. Als Calculator werk je vanuit ons kantoor in Moordrecht samen met ruim 150 gekwalificeerde en gepassioneerde professionals.

In je werk zal je nauw samenwerken met de Projectmanagers, planners en projectcontrollers. Gezamenlijk zorg je voor het financieel succesvol realiseren van projecten.

Wij vragen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren zijn de volgende aspecten voor ons belangijk. Je hebt HBO werk-en denkniveau en een opleiding binnen interieurbouw of bouwkunde. Daarnaast heb je enkele jaren werkervaring in een productieomgeving. In je werk ben je analytisch en doortastend. Bij voorkeur kan je tekeningen lezen en heb je kennis van materialen die wij gebruiken. In de contacten met je collega’s binnen en buiten DKB ben je sterk in woord en geschrift. Je werkt zelfstandig en accuraat en kan goed prioriteiten stellen. Tot slot is kennis van calulatieprogramma’s is een pré.

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en scholing aanwezig. Vervolgstappen in je carrière kun je bij de Klerk Binnenbouw ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Over De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw realiseert luxe jachtinterieurs op maat. Wij staan bekend om ons uitstekende vakmanschap en innovatieve productengineering. In Moordrecht worden door engineers en tekenaars de ontwerpen gemaakt. De inkopers zorgen ervoor dat topkwaliteit materiaal beschikbaar is waarna alle onderdelen van de interieurs worden geproduceerd door onze meubelmakers. Op de werven waar de jachten liggen worden vervolgens alle onderdelen ingebouwd en worden de tekeningen werkelijkheid.

 

EEN BIJZONDERE GESCHIEDENIS

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten. In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Koninklijke De Vries Scheepsbouw Groep.

Extra informatie

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar hrm@dkb.nl.

 

Overzicht alle vacatures bij DKB en binnen feadship

Geïnteresseerd in deze vacature?