Chef Spuiterij Jachtinterieurs (fulltime)

De functie

Ben jij sterk in het motiveren en coachen van medewerkers? Heb je een oog voor kwaliteit én ruime ervaring met specialistische spuittechnieken? Dan zoeken we jou als onze nieuwe Chef Spuiterij!

 

Voor onze productiefaciliteit in Moordrecht zijn we op zoek naar een Chef Spuiterij. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan een team van specialistische spuiters. Met hen zorg jij voor de hoogste kwaliteit afwerking van de interieurs die in de jachten worden gebouwd.

De afdeling Spuiterij is een onderdeel van het productieproces en is de laatste schakel inhet maken van onze luxe interieurs en meubels.  Als Chef Spuiterij werk je onder de Manager Productie en nauw samen met je collega chefs van de Machinale en Meubelmakerij om de productie van interieurs en meubels te realiseren. Omdat alle interieurs en meubels speciaal voor één klant gemaakt worden zoek je met je team continue naar de best passende afwerking. De jarenlange ervaring van medewerkers op de afdeling weet je dan ook perfect op elkaar aan te laten sluiten.

 

Wil je meer zien over het werk van De Klerk Binnenbouw in het algemeen of specifiek het spuitwerk? Kijk dan naar deze film. https://www.youtube.com/watch?v=4Ys4PRvUDTs

Wij vragen

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding in de richting van interieurbouw. Je hebt ten minste 8 jaar ervaring op het vlak van lakken / spuiten en daarnaast eerder leiding gegeven aan een team van minimaal 10 medewerkers. Met een positief kritische houding weet je het beste in je medewerkers naar boven te brengen.

Je werkt en denkt procesmatig, bouwt en onderhoud constructieve relaties met alle andere afdelingen binnen de organisatie. Ervaring in de luxe jachtbouw is een pré.

Waarom zoeken we jou?

Omdat:

  • Jij het een fantastische uitdaging vindt om elk project soepel te laten verlopen in een goede samenwerking met je collega’s.
  • Jij je verantwoordelijk voelt om samen met het team interieurs / meubels projecten volgens kwaliteitseisen en planning te realiseren, ook bij eventuele tegenslagen.
  • Je van nature een goede balans vindt tussen de behoeften van de klant en de belangen van het bedrijf.
  • Jij je verder wilt ontwikkelen en wilt groeien in je rol als leidinggevende.
  • En natuurlijk omdat jij passie voor je vak hebt en trots bent op het eindresultaat.

Wij verwachten dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend beheersd

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. Vervolgstappen in je carrière kun je bij de Klerk ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Wij werken onder de CAO meubelindustrie en meubileringsbedrijven en hebben een 40-urige werkweek. Je werkdag begint om 6.45 uur waardoor je voor de files kan starten en weer naar huis kan. Binnen onze CAO ligt je salaris, op basis van je ervaring, tussen € 2.400 en € 3.600 per maand. Daarnaast heb je 43 vakantiedagen. Wil je graag ook voor jezelf meubels maken? Dat kan op de kluszaterdagen!

Over De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw realiseert luxe jachtinterieurs op maat. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap, innovatieve productengineering en betrouwbare levertijden. In Moordrecht worden door engineers en tekenaars de ontwerpen gemaakt. De inkopers zorgen ervoor dat topkwaliteit materiaal beschikbaar is waarna alle onderdelen van de interieurs worden geproduceerd. Op de werven waar de jachten liggen worden vervolgens alle onderdelen ingebouwd en worden de tekeningen werkelijkheid.

 

EEN BIJZONDERE GESCHIEDENIS

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten. In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Koninklijke De Vries Scheepsbouw Groep.

Extra informatie

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar hrm@dkb.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Roel Slikker (Chef Spuiterij)

tel. 0182 624200 of via hrm@dkb.nl.

 

Directe sollicitaties hebben de voorkeur boven voorstellen van bureaus.

Overzicht alle vacatures bij DKB en binnen feadship

Geïnteresseerd in deze vacature?