Bootcoördinator (Makkum)

De functie

Ben jij thuis in de wereld van (jacht)interieurbouw? Weet jij wat er komt kijken bij het coördineren, plannen, inbouwen van interieurs en het plaatsen van los meubilair? Zoek je van nature in samenwerking met andere disciplines op en ben jij een gedreven persoon en kun je die verantwoordelijkheid vertalen naar goede resultaten?

Als Bootcoördinator werk je nauw samen met de Project Manager en Project Engineer én onze productie om onze projecten te realiseren. Je stuurt alle activiteiten aan boord aan, zodat op een efficiënte wijze meubels en interieur geplaatst dan wel ingebouwd wordt.  Aan het begin van het traject maak je samen met de projectleider, planner en engineer de planning voor het inbouwen van het interieur. Op locatie coördineer je het werk van de meubelmakers die het gemaakte interieur met zeer grote precisie plaatsen. Je bent een zichtbaar aanspreekpunt op de werf, geeft antwoord op vragen en analyseert en lost eventuele problemen adequaat op. Hiervoor werk je hoofdzakelijk op locatie, ben je bij door de werf geplande vergaderingen en bezoek je regelmatig onze locatie in Moordrecht. Met het Hoofd Karwei bespreek je de personele bezetting en houdt je toezicht op een veilige werkomgeving. Het realiseren van de hoogst mogelijke kwaliteit is de uitdaging.

Profiel

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een leidinggevende functie in de jacht- of interieurbouw. Je hebt ruime ervaring in het coördineren van werkzaamheden. Je bent pro-actief, hebt goede communicatieve vaardigheden en bent gemakkelijk benaderbaar.  Je standplaats is Makkum en je komt geregeld in Moordrecht voor overleg.

 

Waarom zoeken we jou?
Omdat:

  • Je een organisatietalent bent met een groot improvisatievermogen
  • Je van nature altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.
  • Je zelfstandig werkt en stevig in je schoenen staat
  • Je je collega’s motiveert en in staat bent om vanuit opbouwende feedback jullie werk naar een hoger niveau te tillen.
  • Jij je verantwoordelijk voelt om samen met het team interieurs binnen planning en budget te realiseren, ook bij eventuele tegenslagen.

Wij verwachten dat je de Nederlandse in woord en geschrift uitstekend beheerst. Bij voorkeur kan je je weg ook in het Engels vinden.

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Een uitdagende baan waarin je al je competenties kwijt kan. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. Vervolgstappen in je carrière kun je bij de Klerk ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Over De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw realiseert luxe jachtinterieurs op maat. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap, innovatieve productengineering en betrouwbare levertijden. In Moordrecht worden door engineers en tekenaars de ontwerpen gemaakt. De inkopers zorgen ervoor dat topkwaliteit materiaal beschikbaar is waarna alle onderdelen van de interieurs worden geproduceerd. Op de werven waar de jachten liggen worden vervolgens alle onderdelen ingebouwd en worden de tekeningen werkelijkheid.

 

EEN BIJZONDERE GESCHIEDENIS

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten. In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Koninklijke De Vries Scheepsbouw Groep.

Extra informatie

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar hrm@dkb.nl.

 

Directe sollicitaties hebben de voorkeur boven voorstellen van bureaus.

Complete vacatureoverzicht

Geïnteresseerd in deze vacature?