Fineerder

De functie

Ben jij een gedreven Meubelmaker of Machinaal Houtbewerker met een specialisatie in fineer en met een passie voor jachten? Werk je graag in een team van specialisten aan de realisatie van luxe interieurs? Dan is dit mogelijk jouw ideale vervolgstap.

Wij vragen

Ben jij een gedreven Meubelmaker of Machinaal Houtbewerker met een specialisatie in fineer en met een passie voor jachten? Werk je graag in een team van specialisten aan de realisatie van luxe interieurs? Dan is dit mogelijk jouw ideale vervolgstap.

Wij zijn op zoek naar een Fineerder die met ons werkt aan het realiseren van luxe interieurs voor jachten. Je werkt in de machinale houtbewerking met exclusieve fineer- en houtsoorten. Op basis van de (digitale) tekeningen vanuit onze Tekenkamer zorg jij voor het bestemmen van fineer en pas je je kennis toe bij het maken van (onderdelen van) bouwelementen/items via het bedienen van de houtbewerkingsmachine.

 

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt over een MBO werk- en denkniveau, opleiding in de richting van (scheeps-)interieur MBO 3 of 4 en enkele jaren werkervaring als fineerder, bij voorkeur in de luxe jachtbouw. Je hebt ruime ervaring in het hanteren van plaatverwerkende machines en toepassen van fineer vanuit verschillende bewerkingen en technieken. Je bent proactief, hebt oog voor detail en houdt overzicht bij het inplannen van de juiste volgorde bij de machines.

 

Waarom zoeken we jou?

Omdat:

  • werken met hout jouw vak en je passie is.
  • Jij je verder wilt ontwikkelen en wilt groeien in je functie.
  • Je van nature altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.
  • Je graag met je collega’s samenwerkt en in staat bent om vanuit opbouwende feedback jullie werk naar een hoger niveau te tillen.
  • Jij je verantwoordelijk voelt om samen met het team interieurs te realiseren, ook bij eventuele tegenslagen.

Wij verwachten dat je de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst. Bij voorkeur kan je je weg ook in het Engels vinden.

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. Vervolgstappen in je carrière kun je bij De Klerk Binnenbouw ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Af en toe zal je gevraagd worden om ook op onze andere locaties te werken. Wil je graag ook voor jezelf meubels maken? Dat kan op de kluszaterdagen!

Over De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw realiseert luxe jachtinterieurs op maat. Wij staan bekend om ons uitstekende vakmanschap en innovatieve productengineering. In Moordrecht worden door engineers en tekenaars de ontwerpen gemaakt. De inkopers zorgen ervoor dat topkwaliteit materiaal beschikbaar is waarna alle onderdelen van de interieurs worden geproduceerd door onze meubelmakers. Op de werven waar de jachten liggen worden vervolgens alle onderdelen ingebouwd en worden de tekeningen werkelijkheid.

 

EEN BIJZONDERE GESCHIEDENIS

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten. In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Koninklijke De Vries Scheepsbouw Groep.

Extra informatie

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar hrm@dkb.nl.

 

Overzicht alle vacatures bij DKB en binnen feadship

Geïnteresseerd in deze vacature?