(Allround) Meubelmaker

De functie

Ben jij een gedreven (Allround) Meubelmaker en heb je een passie voor het maken van interieurs en meubels? Werk je graag in een team en zijn een hoge kwaliteitsstandaard en doorzettingsvermogen kenmerkend voor jou?

Profiel

Als Meubelmaker zorg je ervoor dat alle onderdelen van interieurs van luxe jachten gerealiseerd worden. Op basis van digitale tekeningen en specificaties maakt je complexe (onderdelen van ) meubels en interieurs. Daarbij zet je al je kennis van houtbewerkingsmachines en handgereedschappen in. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je het hoogste kwaliteitsniveau bereikt. Vaak werk je aan een of meerdere vaste bouwelementen, maar regelmatig zal je ook bijspringen bij collega’s. Je dagen zijn afwisselend en je vakmanschap komt goed tot zijn recht bij het vinden van slimme oplossingen voor praktische problemen.

 

Wij vragen

  • Je hebt ruime ervaring als meubelmaker waardoor je met grote zelfstandigheid werkt en de verschillende (hand-)gereedschappen en houtsoorten geen geheimen voor je hebben.
  • Je bent een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden en voelt je verantwoordelijk om, ook bij tegenslag, samen het project tot een succesvol einde te brengen.
  • Je vindt het leuk om stagiaires en startende meubelmakers het vak te leren en draagt je kennis met enthousiasme en geduld over.
  • Je hebt een hoge kwaliteitsstandaard en vraagt en geeft collega’s vakinhoudelijk advies.
  • Het lezen van digitale tekeningen gaat je gemakkelijk af

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. Vervolgstappen in je carrière kun je bij de Klerk ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Wij werken onder de CAO meubelindustrie en meubileringsbedrijven en hebben een 40-urige werkweek. Je werkdag begint om 6.45 uur waardoor je voor de files kan starten en weer naar huis kan. Af en toe zal je gevraagd worden om ook op onze andere locaties te werken. Wil je graag ook voor jezelf meubels maken? Dat kan op de kluszaterdagen!

Over De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw realiseert luxe jachtinterieurs op maat. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap, innovatieve productengineering en betrouwbare levertijden. In Moordrecht worden door engineers en tekenaars de ontwerpen gemaakt. De inkopers zorgen ervoor dat topkwaliteit materiaal beschikbaar is waarna alle onderdelen van de interieurs worden geproduceerd. Op de werven waar de jachten liggen worden vervolgens alle onderdelen ingebouwd en worden de tekeningen werkelijkheid.

 

EEN BIJZONDERE GESCHIEDENIS

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten. In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Koninklijke De Vries Scheepsbouw Groep.

Extra informatie

Wil je meer weten over onze manier van werken? Kijk dan via deze link naar een uitleg!

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar hrm@dkb.nl.

Directe sollicitaties hebben de voorkeur boven voorstellen van bureaus.

Complete vacatureoverzicht

Geïnteresseerd in deze vacature?