Meubelmaker Jachtinterieurs

De functie

Ben jij een gedreven (allround) meubelmaker met een passie voor jachten? Werk je graag in een team van specialisten aan de realisatie van luxe interieurs? Dan is dit mogelijk jouw ideale vervolgstap.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een (allround) meubelmaker die met ons werkt aan het realiseren van luxe interieurs voor jachten. Je werkt in de machinale houtbewerking of de meubelmakerij met exclusieve houtsoorten, in massief en fineer of HPL. Op basis van de (digitale) tekeningen vanuit onze tekenkamer kies je de werkwijze en de daarbij te gebruiken materialen en gereedschappen.

 

Wie zoeken wij?
De ideale kandidaat beschikt over een MBO werk- en denkniveau, opleiding in de richting van (scheeps-)interieur MBO 3 of 4 en enkele jaren werkervaring als meubelmaker, bij voorkeur in de luxe jachtbouw. Je hebt ruime ervaring in het hanteren van verschillende gereedschappen en kennis van hout. Je bent pro-actief en hebt oog voor detail.

Waarom zoeken we jou?
Omdat:

  • Jij je verder wilt ontwikkelen en wilt groeien in je functie als Meubelmaker.
  • Je van nature altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.
  • Je graag met je collega’s samenwerking en in staat bent om vanuit opbouwende feedback jullie werk naar een hoger niveau te tillen.
  • Jij je verantwoordelijk voelt om samen met het team interieurs binnen planning en budget te realiseren, ook bij eventuele tegenslagen.
  • En natuurlijk omdat jij passie voor je vak hebt en trots bent op het eindresultaat.

Wij verwachten dat je de Nederlandse in woord en geschrift uitstekend beheerst. Bij voorkeur kan je je weg ook in het Engels vinden.

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. Vervolgstappen in je carrière kun je bij de Klerk ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Wij werken onder de CAO meubelindustrie en meubileringsbedrijven en hebben een 40-urige werkweek. Je werkdag begint om 6.45 uur waardoor je voor de files kan starten en weer naar huis kan. Af en toe zal je gevraagd worden om ook op onze andere locaties te werken. Wil je graag ook voor jezelf meubels maken? Dat kan op de kluszaterdagen!

Over De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw realiseert luxe jachtinterieurs op maat. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap, innovatieve productengineering en betrouwbare levertijden. In Moordrecht worden door engineers en tekenaars de ontwerpen gemaakt. De inkopers zorgen ervoor dat topkwaliteit materiaal beschikbaar is waarna alle onderdelen van de interieurs worden geproduceerd. Op de werven waar de jachten liggen worden vervolgens alle onderdelen ingebouwd en worden de tekeningen werkelijkheid.

 

EEN BIJZONDERE GESCHIEDENIS

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten. In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Koninklijke De Vries Scheepsbouw Groep.

Extra informatie

Wil je meer weten over onze manier van werken? Kijk dan via deze link naar een uitleg!

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar hrm@dkb.nl.

Directe sollicitaties hebben de voorkeur boven voorstellen van bureaus.

Complete vacatureoverzicht

Geïnteresseerd in deze vacature?