Project Inkoper

De functie

Ben jij een gedreven Inkoper met een passie voor jacht interieurs? Werk je graag in een team van specialisten aan bijzondere projecten? Dan is dit mogelijk jouw ideale vervolgstap.

Wij vragen

Als Project Inkoper Jachtinterieurs ben je verantwoordelijk voor het inkopen van materialen en diensten die de basis vormen van de interieurs die wij realiseren. Je bouwt en onderhoud een netwerk van verschillende leveranciers in binnen- en buitenland en bent regelmatig op pad om de beste materialen te vinden. Daarom stem je veelvuldig af met onze Project Managers en Project Engineers over kwaliteit, tijdigheid en prijs. Daarnaast vorm je een sterk team met je collega-inkopers en delen jullie je kennis om elkaar op alle vlakken te ondersteunen.
Als Project Inkoper werk je vanuit ons kantoor in Moordrecht samen met ruim 150 gepassioneerde professionals. Daarnaast ben je regelmatig op de werven waar de jachten liggen.

De ideale kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding in de richting van interieurbouw of inkoop (Nevi). Je hebt ruime ervaring met inkopen en onderhandelen en sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en vind je het leuk om je te verdiepen in verschillende soorten materiaal. Kennis van en ervaring in de luxe jachtbouw is een pré.

Waarom zoeken we jou? Omdat:

  • Jij het een fantastische uitdaging vindt om elk project soepel te laten verlopen en terug te kunnen kijken op een goede samenwerking met je collega’s.
  • Jij je verantwoordelijk voelt om samen met het team projecten binnen planning en budget te realiseren, ook bij eventuele tegenslagen.
  • Je van nature een goede balans vindt tussen relatiemanagement en voeren van onderhandelingen
  • Jij altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.
  • Jij je verder wilt ontwikkelen en wilt groeien in je rol als inkoper.

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. Vervolgstappen in je carrière kun je bij De Klerk Binnenbouw ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Over De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw realiseert luxe jachtinterieurs op maat. Wij staan bekend om ons uitstekende vakmanschap en innovatieve productengineering. In Moordrecht worden door engineers en tekenaars de ontwerpen gemaakt. De inkopers zorgen ervoor dat topkwaliteit materiaal beschikbaar is waarna alle onderdelen van de interieurs worden geproduceerd door onze meubelmakers. Op de werven waar de jachten liggen worden vervolgens alle onderdelen ingebouwd en worden de tekeningen werkelijkheid.

 

EEN BIJZONDERE GESCHIEDENIS

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten. In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Koninklijke De Vries Scheepsbouw Groep.

Extra informatie

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar hrm@dkb.nl.

 

Overzicht alle vacatures bij DKB en binnen feadship

Geïnteresseerd in deze vacature?