Project Manager Jachtinterieurs

De functie

Ben jij een gedreven Project Manager met een passie voor jacht interieurs? Werk je graag in een team van specialisten aan bijzondere projecten? Dan is dit mogelijk jouw ideale vervolgstap.

Als Project Manager interieurbouw opereer je vanuit een matrixmodel en begeleid je het gehele proces, van engineering tot inbouw en de uiteindelijke oplevering van het interieur. Je werkt intensief samen met de Project Engineer, Bootcoordinator en vele andere collega’s. Daarbij is relatiemanagement een belangrijk onderdeel van je werk. Zowel op de werven als met onderaannemers en natuurlijk je collega’s heb je veel contact.

Als Project Manager werk je vanuit ons kantoor in Moordrecht samen met ruim 150 gepassioneerde professionals. Daarnaast ben je regelmatig op de werven waar de jachten liggen.

Profiel

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding in de richting van interieurbouw of bouwkunde. Je hebt ten minste 5 jaar ervaring in project management en sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je een sterke persoonlijkheid en pas je je stijl flexibel aan de situatie aan. Je werkt en denkt procesmatig, bouwt en onderhoud contructieve relaties. Uitdagingen haal je uit het realiseren van projecten van hoge kwaliteit en binnen budget. Daarom ben je graag continu geïnformeerd en verlies je je niet in details. Kennis van en ervaring in de luxe jachtbouw is een pré.

Waarom zoeken we jou?

Omdat:

  • Jij het een fantastische uitdaging vindt om elk project soepel te laten verlopen en terug te kunnen kijken op een goede samenwerking met je collega’s.
  • Jij je verantwoordelijk voelt om samen met het team projecten binnen planning en budget te realiseren, ook bij eventuele tegenslagen.
  • Je van nature een goede balans vindt tussen de behoeften van de klant en de belangen van het bedrijf.
  • Jij altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.
  • Jij je verder wilt ontwikkelen en wilt groeien in je rol als manager.
  • En natuurlijk omdat jij passie voor je vak hebt en trots bent op het eindresultaat.

Wij verwachten dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst.

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. Vervolgstappen in je carrière kun je bij de Klerk ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Over De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw realiseert luxe jachtinterieurs op maat. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap, innovatieve productengineering en betrouwbare levertijden. In Moordrecht worden door engineers en tekenaars de ontwerpen gemaakt. De inkopers zorgen ervoor dat topkwaliteit materiaal beschikbaar is waarna alle onderdelen van de interieurs worden geproduceerd. Op de werven waar de jachten liggen worden vervolgens alle onderdelen ingebouwd en worden de tekeningen werkelijkheid.

 

EEN BIJZONDERE GESCHIEDENIS

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten. In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Koninklijke De Vries Scheepsbouw Groep.

Extra informatie

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar hrm@dkb.nl.

Op de website van DKB kan je enkele filmpjes vinden over onze werkwijze.

Directe sollicitaties hebben de voorkeur boven voorstellen van bureaus.

Complete vacatureoverzicht

Geïnteresseerd in deze vacature?