Teamleider Allround Meubelmakers (Makkum)

Over De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw realiseert luxe jachtinterieurs op maat. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap, innovatieve productengineering en betrouwbare levertijden. In Moordrecht worden door engineers en tekenaars de ontwerpen gemaakt. De inkopers zorgen ervoor dat topkwaliteit materiaal beschikbaar is waarna alle onderdelen van de interieurs worden geproduceerd. Op de werven waar de jachten liggen worden vervolgens alle onderdelen ingebouwd en worden de tekeningen werkelijkheid.

 

EEN BIJZONDERE GESCHIEDENIS

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten. In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Koninklijke De Vries Scheepsbouw Groep.

De functie

Ben jij een gedreven allround meubelmaker met ervaring als teamleider én met een passie voor jacht interieurs? Werk je graag in een team van specialisten aan de realisatie van luxe jachtinterieurs?

Als teamleider inbouw interieur organiseer je alle inbouwwerkzaamheden zowel kwantitatief als kwalitatief in een ruimte van een luxe jacht. Vanuit je ruime ervaring als meubelmaker stuur en controleer je de werkzaamheden van je collega’s en werk je zelf mee aan de perfecte afwerking van het interieur aan boord. Je toetst de inbouwkwaliteit, signaleert en monitort meer- en minderwerk, creëert gezamenlijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid en vervangt de bootcoördinator bij diens afwezigheid.

Profiel

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en 5 jaar werkervaring als meubelmaker, bij voorkeur in de luxe jachtbouw. Je hebt ruime ervaring in het hanteren van verschillende gereedschappen en kennis van hout. Je bent pro-actief en hebt oog voor detail. In het begeleiden van collega’s geeft je opbouwende feedback en zorg je voor een sterk team.

Je uitdaging haal je uit het realiseren van projecten van hoge kwaliteit en binnen planning.

Wij zoeken een tramleider die zich richt op het afgesproken resultaat ook bij eventuele tegenslagen. Je bent in staat om de fijne balans te vinden tussen de belangen en behoeften van de klant en het bedrijf. Wij verwachten dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst.

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. Vervolgstappen in je carrière kun je bij de Klerk ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Extra informatie

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar hrm@dkb.nl.

 

Directe sollicitaties hebben de voorkeur boven voorstellen van bureaus.

Complete vacatureoverzicht

Geïnteresseerd in deze vacature?